Първият ресторант с латино настроение отваря днес

В знаковата сграда на ул. Христо Белчев 12 вече ще звучат танго и салса

Първият ресторант с латино настроение отваря днес | StandartNews.com

Обичате латино културата и търсите такова място за вечеря, среща или просто за добро настроение? Вече няма нужда да го търсите. Първият у нас ресторант с латино настроение отваря врати тази вечер! Това ще се случи точно в 19 ч в знаковата и легендарна къща на ул. Христо Белчев 12 в столицата. Познатата на всички сграда е изцяло реставрирана и обновена. Духът на латино културата е предаден до най-малкия детайл, разкриха специално за „Стандарт нюз“ организаторите.

В новия латино ресторант ще работят 4 мастърготвачи. Всеки от тях е специалист в различна кухня – мексиканска, аржентинска, перуанска и бразилска. Освен основното меню с вскички типични за тези кухни, ястия, ще има и специалитети, които ще се изготвят само от мастърготвачите. Сред тях разбира се ще бъдат известните аржентински стекове и скариди, както и нетрадиционните перуански риби.

Новият латино ресторант ще разполага с автентична латино музика, изпълнявана на живо всяка вечер. Освен това новото заведение в душата на София ще предлага и професионални танци, отново в четири направления на класическите ажрентински, бразилски, перуански и мексикански танци. Всичко това ще бъде елегатно съчетано в тематични вечери. Това означава, че в понеделник например ще има кубинска вечер. В нея ще са включени типичните за Куба коктейли, ястия и танци. Във вторник вечер всеки гости на латино ресторанта ще бъдат пренесени в Аржентина, с типичните танци, храни и напитки. Сряда пък е отделена на салсата, с вкички добавки към нея. Вечерите през седмицата ще започват в 19 ч, за да не бъдат в късен, а в удобен за вечеря и танци час. Ще бъдат съобразени разбира се и с изискванията за COVID-19 дисканция, дезинфекция и т.н. Заради пандемията масите са уместно разположени през 2 метра. Освен това за гостите освен голяма зала има предвидени зимна градина, с възможност за гости пушачи, както и ляятна градина, при добри метеорологични условия.

Организаторите на новия латино ресторант са се погрижили за невероятния интериор, който наистина те пренася в духа на една приказна хасиенда. За най-нетърпеливите – началото на латино настроението започва в 19 ч. Адресът вече е известен:)

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай