Първи снимки от зловещата катастрофа с деца на "Тракия"

Ето какво се е случило на магистралата

Първи снимки от зловещата катастрофа с деца на "Тракия" | StandartNews.com

Първи снимки от зловещата катастрофа с деца на магистрала „Тракия” пусна сайтът bg-voice.com. Сръбски автобус с деца се обърна в канавката към 20:30 ч., съобщи МВР. Има множество ранени, най-малко 10 деца са пострадали. Инцидентът е станал на 217-и километър в посока София. Ранените се транспортират в Стара Загора.

ВИЖ ОЩЕ: Ад на "Тракия". Обърна се автобус с деца, има много ранени

ВИЖ ОЩЕ: Разплакващ разказ за ранените деца. Говори очевидец

Автобусът се е обърнал на една страна в канавката, като десетки метри от мокрия банкет са изровени. Очевидци разказаха за Нова тв как от ламарините се чуват писъци и плач на децата.На мястото са пристигнали 5 линейки, пет екипа на пожарната и пет - на МВР.

ВИЖ ОЩЕ: Куп зловещи причини зад катастрофата с 38 деца на "Тракия"

Много от преминаващите коли са спрели и десетки хора са се притекли на помощ на пострадалите. Хората се опитваха с ръце да повдигнат автобуса.

Най-вероятно децата са били на море у нас. Все още не е ясна причината за катастрофата.

Временно е ограничено движението АМ “Тракия“ в посока София в участъка от пътен възел "Нова Загора“ до пътен възел "Стара Загора“ . Движението се осъществява по обходен маршрут: по път II-66 Нова Загора - Стара Загора, околовръстен път на Стара Загора и се включва в АМ "Тракия“ при пътен възел "Стара Загора“ в посока София.

Движението в района се регулира от екипи на пътна полиция, съобщиха от АПИ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай