Проф. Витанов със съдбовна прогноза за войната

Какво следва

Проф. Витанов със съдбовна прогноза за войната | StandartNews.com

Математикът проф. Николай Витанов даде кратка информация за ситуацията с политиката у нас и военните действия в Украйна към 5 септември.

Ето какво написа той в профил си във Фейсбук: 

Кратка информация за политиката и войната за 05 септември 2023 г.

И тъй – 5 септември. Няма какво да се лъжем вече – Големият юруш се провали с трясък, точно според прогнозата на Витанов. То беше ясно още на 11 август, но от мен да мине, почаках до 4 септември, изпих поредицата от бири, наредена от вас в чакане на вестта за светкавичното украинско настъпление, което трябваше да бъде следствие от пробива на руските линии. Видяхте ли сега, колко струва украинската пропаганда? Аматьорска, нескопосана работа.

Защо обаче е всичко това? Я да питаме Бжежински

Збигнев Бжежински (ден номер осем)

....Ако Москва си възвърне контрола над Украйна, със своите 52 милиона души и големи ресурси, както и достъп до Черно море, Русия автоматично отново си възвръща необходимите средства, за да се превърне в мощна имперска държава, обхващаща Европа и Азия.....

Найс, а?

За да не стане това, населението на Украйна трябва да се намали, мъжкото население да се избие, икономиката да се разруши, а ресурсите да се разграбят, та Русия да получи колкото се може по-малко и по възможност да не се превърне в имперска държава. Ясно обяснено, нали така.

Пак забележете следното. Когато Бжежински каже нещо, имаме жъртопаветни блажни погледи и ще се напикаем от умиление. Когато Витанов каже същото нещо, юрдечата сган реве до небето. Племето от продажници се формира.

И продава ли продава. Подари 100 БТР-а на Украйна! Йес, сър! А сега си купи 180 от нас за 1.5 милирда. Йес, сър, йе-е-е-е-ес, йе-е-е-ес! А къде остана това – дайте техника на Украйна, пък ние ще ви компенсираме безплатно с друга техника. Голи куки за наивници, разбра се. И сега, чакам да видя какво ще кажат мятащите се по голите куки юрдекореваци.

Какво казва Витанов по въпроса: Американците си гледат интереса и добре правят. Един техен интерес е: Намери глупак, който да ти реализира интереса за собствена сметка.

Глупак – намерен. Дава безплатно оръжието си и като остане без такова, кози милиарди на американския военнопромишлен комплекс. Реализиран интерес за сметка на глупака.

Говори Витанов: по-интелигентна политика трябва тук. Каква по-интелигентна политика, бе Витанов чакаш от формиращото се племе от продажници. Че те нали ако не си продават държавата и народа, веднага ще бъдат махнати.

Питате ме, как да се борите с формиращото се племе от продажници. Ето как

1. Формирайте отрицателна комплементарност към тях. Тоест, пуснете в действие системата свой-чужд. Те не са наши. Те са продажници, които продават народа и държавата си на чужди интереси

2. Формирайте консорциуми за ограничаване на действията на продажниците. Пускайте в действие тези консорциуми.

3. Превръщайте консорциумие в конвикции – антипродажнически движения и партии.

4. Обединете консорциумите в племе на пазителите и разбийте формиращото се племе на продажниците.

Това е пътят. Няма какво да спите никой няма да го свърши вместо вас. Докато не се организирате, ще ви продават. Това е положението.

Закон на Витанов: Човек може и да има и най-модерните технологии, но винаги трябва да знае кой е и от къде идва.

Точно това цели да смачка племето на продажниците – да ви смачка историята, да ви смачка идентичността. Те искат да ви превърнат в биомаса, чийто труд да продават срещу 30 сребърника , а като им скръцнат със зъби – и да подаряват (тези 100 БГР-а някой е върлил доста труд да ги направи, нали така).

Хайде стига за днес по това.

Отиваме към войната.

Минава, Големият юруш минава-а-а-а...

нали така се пееше в песента за Големия кораб.

Мина, отмина и потъна. Точно както ви беше предсказано. А иде есен с дъждове. А иде зима – със студ. Какво да очакваме до края на септември.

Безвъзвратни загуби за украинската армия – 12 000

унищожени танкове - 50

унищожени оръдия – 75

унищожени бронирани машини – 120

РУСКИ ЗАГУБИ В ЖИВА СИЛА И ТЕХНИКА – ПРИБЛИЗИТЕЛНО 3 ПЪТИ ПО-МАЛКИ ПРИ ЗАПАЗВАНЕ НА СЕГАШНАТА ОТНОСИТЕЛНА ПАСИВНОСТ НА РУСКАТА АРМИЯ – тоест ако руснаците както и досега си седят на отбранителните позиции.

Украинската армия започва да изпитва проблем с мобилизацията. До края на годината се планира да мобилизират 200 000 човека, грубо казано – 70 000 на месец. Това е трудно постижимо число, особено като се има наум, че много годни за военна служба не останаха и вече се мобилизират и болни, дори с психически отклонения и се натиска да се връщат годни за военна служба от други страни (даже от ЕС, например от Полша. Когато Витанов говореше, че това ще стане, юрдеците крякаха от голата кука на правата на човека. Къде са сега, правата на човека, юрдечета мои, почва се забирането на мъже украинци от Полша, за да ги пращат на фронта. Слизай юрдеко от голата кука, мисли с главата си. Помни

Закон на Витанов: Права на човека има само, когато това отърва на Големия господар. Иначе няма. )

Бях ви писал, че към Нова година ще започне съществено да се усеща липсата на пушечно месо в украинската армия. Гледайте, дотам има още 3 месеца. Тогава, според сметките, мобилизираните ще почнат да са по-малко от загубите и числеността на украинската армия ще почне да намалява. Помним фон Молтке – като няма армия, заминава и територията.

Тъй, че ни чака интересна 2024 година. А дотогава, очакваме системата Таракан да продължава да гърми. Утилизацията на украинско пушечно месо се очаква да продължи. Помним Бжежински – с неразрушена Украйна под контрола си, Русия става имперска държава. Значи чакаме разрушения и обезлюдяване на Украйна.

Кои сме това ние – ами ние двамата с Бжежински. Какво чака родното „Велику Анализатур“ от телевизията – гледайте телевизия, много е интересно. Аха, аха, като ги слушаш, мурзилките ще се спихнат и ватниците ще побягнат към Москва. Трай коньо за зелена тревица, дето има една приказка.

Добре, стига и за това. Септември – месец на отминаване на Големия кораб (отшумяване на Големия юруш) и начало на затъването в есенната кал на западното въоръжение. Листата падат, дроновете виждат отлично окопите из горските ивици сред полята. Това се очаква да се отрази сдържащо на настъпателните украински мераци, поради което и очакваните загуби са по-малки.

Я да видим накрая, какво става с прогнозите за коронавируса

Прогноза – няма да има препълване на болниците. Валидност – вече 408 дни.

Прескочихме 365 дни. А какво беше това 365 дни, а, юрдечета мои?

Прогноза – няма да има дифузно разпространение на вируса. Валидност – вече 511 дни. 16 месеца са 485 дни, ей така да позапомните какво да очаквате от следващите, дето ще ви анализират и прогнозират следващата епидемия. Между другото 17 месеца са 516 дни. Тогава ще извадите числата от тези рекорди и ще сравнявате. И тъй ще разберете кой колко струва.

Над 500 дни валидна прогноза.

Е, който може, си може. Който не може – човка в калта и почва аматьорски да я бълбука.

Броят на случаите полека се вдига. Докъм 500 регистрирани на ден РЗИ-тата могат добре да контролират ситуацията. Тъй, че засега опасността е малка. Е, все пак, внимавайте, спазвайте дистанция, по-далечко от кашлящи. Помнете – спасяването на давещия се е в ръцете на самия давещ се.

Желая здраве и успехи и нека вирусите и войната стоят далеч от вас.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай