Преместиха Сава Канибала в затвор в Атина

Преместиха Сава Канибала в затвор в Атина | StandartNews.com

Сава Канибала бе преместен от затвора на остров Корфу в пандиз в Атина. В първия работен ден на седмицата гръцките служби трябваше да решат в кой зандан в столицата да настанят Станислав Бакърджиев, който зверски наряза мъртвото тяло на 4-годишната си дъщеричка Ани, съобщи "Български новини". Причината за преместването му е делото за наркотици, открити в дома на 70-годишния грък, където Сава и жена му Димитрина Борисова живееха през последните дни преди задържането им.

Преди ден 27-годишният наркоман заяви в телефонно интервю от затвора за Alpha TV, че е невинен и трябва да бъде намерен приятелят му Ники, за да стане известна истината за зверството. Димитрина пък разкри, че въпросният Ники е поискал от Сава 5000 евро, за да не се разприказва. Пред него Бакърджиев се похвалил как разфасовал и сварил дъщеря си, за да прикрие следите си, мислейки, че ще запази тайната. Ники обаче пропял в полицията.

Станислав се похвали пред гръцката Alpha TV, че въпреки заканите, че "ще го разкъсат парче по парче", съкилийниците му на остров Корфу засега не го закачали. Сава дори обяви, че е доволен, тъй като надзирателите го пазят зорко.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай