Последните думи на Милен: Калина, обичам те

Жената до журналиста с разказа как е минал последния му ден

Последните думи на Милен: Калина, обичам те | StandartNews.com

Това е била любимата снимка на Милен Цветков, каза Милена

Калина, обичам те. Това били последните думи на известния журналист Милен Цветков, каза ни на дъщеря му, минута преди да излезе от дома си във фаталния ден, когато дрогиран 22-годишен шофьор отне живота му на кръстовище. Болезнения спомен върна Милена Иванова, жената до Милен Цветков в специално интервю за бТВ. Два пъти Милен се връщал, търсел си документите. Когато накрая тръгнал,  казал и на нея: „Обичам те”. Затваряйки вратата, Милена имала усещането, че нещо ще се случи, сякаш видяла в погледа му сбогуване. Милена е известен нумеролог. Правила пълен хороскоп на Милен, но в него не се показало нищо, което да подскаже фаталния край. Общият хороскоп на двамата пък й показал, че ще страда и връзката им няма да е дълга. Нямах представа, че става въпрос за това, каза през сълзи Милена. Тя е до Милен в много труден за него период в професионален план.

Той бе светъл, мил, изключително любящ, имащ нужда да дава и получава любов. Бяхме залепени като гербови марки. Използвахме времето заедно пълноценно, правихме нещата заедно, разказва за Милен неговата половинка. Любимите предмети вкъщи са неговата чаша за кафе, вратовръзка и снимка заедно двамата.

Последната вечер преди да загине Цветков, бяхме заедно на дивана и гледахме филм, спомня си Милена.

Близките на Милен не й се обадили, за да й кажат кога е погребението. Но тя сънувала предната нощ и знаела деня. Качила се на колата и отишла на гробищата в Бояна. Гледала острани. Когато всички си отишли, останала почти целия ден на гроба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай