Полицаи спасиха жена преди да падне от третия етаж

Полицаи спасиха жена преди да падне от третия етаж

Полицаи спасиха жена преди да падне от третия етаж | StandartNews.com

Бургаски полицаи спасиха жена, стъпила на козирка на третия етаж на сграда, малко преди тя да поддаде. На 26 декември около 11,10 ч. в Пето районно управление – Бургас, бил получен сигнал, че жена се готви да скочи от третия етаж на кооперация на ул. „Калофер” № 18. Жената стояла на дъждобранната алуминиева козирка на терасата. Към мястото веднага се отправили два автопатрула, които предприели действия по спасяването на жената. Полицаите обаче били затруднени – притесненият съпруг не можел да отключи масивната входна врата. Затова служителите на реда направили система за омекотяване на скока в случай, че не успеят да достигнат до бургазлийката навреме.

Междувременно полицаите успели да отключат входната врата, трима от тхя се качили на козирката и издърпали обратно на терасата 67-годишната бургазлийка, под чийто крака алуминиевата козирка вече поддавала от тежестта ѝ.

Проведени са множество разговори с бургазлийката, която от сърце заедно със съпруга си благодарила на отзовалите се полицейски екипи, съобщават от МВР. Жената изказала съжалението си, че в момент на слабост и депресионно настроение решила да посегне на живота си, като пожелала на всички служители на реда крепко здраве, късмет и възможност повече случаи да завършват с положителен резултат.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай