Подгониха Терзиев! Наруши основно обещание

Сигналът дойде от най-препатилата улица в София

Подгониха Терзиев! Наруши основно обещание | StandartNews.com

Започнаха критиките срещу новоизбрания кмет на София.

Васил Терзиев още на 10-ия ден наруши предизборното си обещание, което най-често ни досаждаше от тв рекламите и безбройните билбордове за милиони в кампанията – че няма да има ремонт на ремонта. И то на улицата, която сам даваше за пример – прословутата с ремонтите си от 5 години Шишман, сякаш за да се подиграе на избирателите, пише 19min.bg.
 

„Пак ремонт? Няма да повярвате, и ние не вярвахме. Black Friday започна с кандидатстването в рекордите на Гинес за най-ремонтираната улица в света. ”Цар Шишман”, ноември 2023 г.”, написаха и показаха в сряда от книжарницата Елефант Букстор, която се намира на злополучната пътна артерия и то в най-ремонтираната й част – между ул. Паренсов и ул. Гурко.

Не бихме обвинявали Терзиев, ако не беше се зарекъл да видим лидерството му и невероятните мениджърски умения още от първия ден. Така обещаваше в предизборните си реклами.

Въпреки обещанията си също още от първия ден, поправени – в първата седмица, да има готов екип от заместник – кметове (това му беше и настояването срещу неговия опонент Ваня Григорова, че тя екип нямала), в първите си две работни седмици Терзиев още не е назначил ресорен заместник-кмет по строителство.


Терзиев си даде 10 дни отсрочка от предишното провалено заседание на СОС – чак до 30 ноември, за да води преговори за избиране поне на председател на Общинския съвет.

БЛИЦ припомня, че точно на Шишман луксозен апартамент има съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков. Бившият премиер е купил жилището, което е само 83 квадрата разгъната площ, през 2020 година. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
123
преди 5 месеца

Пада ви се, защо го избрахте, тоя психо...,сега ще го търпите, заслужавате си го

Откажи