Подаръци от Албена за края на лятото

Запазете още сега мечтаната почивка на най-изгодна цена

Подаръци от Албена за края на лятото | StandartNews.com
  • Запазете още сега мечтаната почивка на най-изгодна цена
  • До 10 % отстъпка за х. Маритим Парадайз Блу 5*, 15% - за х. Лагуна Бийч 4*


Лятото - топло, приветливо, с много море, много слънце и усмивки, озаряващи лицата! Лятото - любим сезон за много, които не искат да го пуснат да си отиде! Избягайте сега - в последните дни на страхотното лято, във ваканционно селище Албена, което е като кътче от Рая на българското Черноморие! Запазете сега мечтаната почивка на топ цена със страхотни отстъпки!

Сауна и тенис - бонус в Маритим Парадайз Блу 5*

Перфектната комбинация между пространство и стил, абсолютният комфорт и съблазнителен микс от услуги, които ще ви дадат възможността да се поглезите по време на престоя си.
Maritim Hotel Paradise Blue Albena 5* е суперзвездата на всяка луксозна почивка!
Лаундж бар, невероятна тераса, басейни, детски кътове, самостоятелен плаж и още много, много други предимства за една незабравима почивка.
Maritim Hotel Paradise Blue Albena 5* е единственият хотел на немската престижна верига Maritim в Източна Европа.
Направете вашата резервация за минимум 3 нощувки с 5% отстъпка или 5 нощувки с 10 % отстъпка до 26 ти септември включително!
Не само това, но и ще имате възможността да се поглезите и да се отдадете на истински релакс с подарък от курорта - цял час сауна, парна баня, солна стая или тенис на корт!

Пици и напитки в снек-бара на Лагуна Бийч 4*
15 % отстъпка за мечтаната почивка на самия морски бряг? Хотел Лагуна Бийч 4* е разположен на самия морски бряг в центъра на комплекс Албена сред красиво декорирани зелени площи, цветни градини и уханен розариум.
Просторният ресторант с лятна тераса и гледка към морето предлага съвършено меню с невероятно вкусни ястия и специалитети.
Можете да се подкрепите с освежаващи напитки в Лоби бара на хотела и с плодове, пици, гофрети, понички в снек-бара край басейна.
Направете вашата резервация в Хотел Лагуна Бийч 4* до 20.09.20 с настаняване до 22.09.20 и се насладете на последните дни на отиващото си лято с крака в пясъка и поглед към морския безкрай!


Аквамания без пари за малчугани до 90 см

Страхотна новина за всички любители на водните приключения за малки и големи! От 07 септември аквапарк Аквамания пусна нови, още по-ниски цени! За всички малчугани с ръст до 90 см. входът ще е напълно безплатен!
Желаещите да си подарят целодневен промо пакет за малко по-големите с ръст до 120 см., сумата за вход ще бъде 14 лв., аз за най-големите - 27 лв.
Полудневният промо пакет, който включва следобедните часове от 14 ч. до края на работното време, ще бъде с цени 12 лв. за по-малките с височина до 120 см. и 22 лв. за най-големите!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай