Сряда,

Пилот с трогателно послание към сина на загиналия Терзиев

От: Стандарт -
266
Пилот с трогателно послание към сина на загиналия Терзиев
A
A
A

Пилотът Стоян Петков публикува трогателно послание в социалните мрежи, отправено към сина на загиналия майор Терзиев.

Ето какво написа той във Фейсбук: 

"С татко ти сме приятели и колеги. Заедно летим, заедно дежурим, заедно служим на Майка България...Аз също имам момче, като теб. Имам и две момичета. Саше, те са и твое братче, и твои сестри! Не за друго, а защото с татко ти сме братя и винаги ще бъдем.

Изтребителите сме племе особено! Има едно стихотворение, което се казва "Зеница", там авторът пише, че "изтребителите са племе особено".Такива сме, юнак! И такива винаги ще бъдем! И татко ти знае много добре какво означава това.

Не казвам знаеше, а знае, защото татко ти е тук сред нас!

Защото той живее и ще живее! Живее, защото те има теб, момче! Валентин Терзиев живее и ще живее, докато те има теб. Докато вярваш, докато се бориш, докато мечтаеш...Вальо много ми разказва за теб, докато сме на "машините". Как решавате задачи по математика, как играете, как ти за него си радост и смисъл... Той много те обича, юнак! И винаги ще бъде с теб!

"Изтребителите сме племе особено!" Понякога отлитаме за последен път. Това е нашата мечта, нашият дълг, нашият смисъл...Саше, живей, бъди, побеждавай! Татко ти много те обича и винаги ще бъде с теб! Той много се гордее с теб, защото си добър и истински, и достоен негов син... Знам, че и ти много се гордееш с него. Знам, че си силен, знам че ще бъдеш силен.

Продължавай да го караш да се гордее с теб, моето момче! Продължавай да бъдеш Терзиев и да си достоен син на Вальо и на Майка България!Прегръдка по мъжки от един приятел на татко ти!

/Блиц/


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички