Пълна промяна в работата на полицаите. МВР-шефът с ключов ход

Информация даде вътрешният министър

Пълна промяна в работата на полицаите. МВР-шефът с ключов ход | StandartNews.com

Важно за работещите в системата на МВР.

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов съобщи, че системно и периодично ще се провеждат обучения на служителите в МВР във връзка с полицейската им работа. Той присъства на демонстрация за задържане на водач, който отказва да изпълни полицейско разпореждане, предаде БНР.

Демонстрацията се извърши в Академията на МВР, като част от процес по обучение на ръководни служители, които след това ще предадат наученото на своите колеги в страната. Те ще минат теоретична и практическа подготовка.

"Целта е да поставим служителите максимално близо до това, което се случва на днешно време при извършването на полицейски проверки. Ще бъдат поставени в ситуации, които са рискови, при извеждане на лица от автомобил и тяхното задържане, преследването и други критични ситуации, в които ежедневно изпадат полицейските служители. Считам, че този процес е необходим", обясни министър Стоянов.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Aress
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи