Ослепителна капитанка командва бойците на фрегатата "Горди"

Историята на Десислава Димитрова трогна България

Ослепителна капитанка командва бойците на фрегатата "Горди" | StandartNews.com

Капитан-лейтенант, служещ на фрегатата "Горди", стана „Мисис Бургас”. Десислава Димитрова е на 29 години и управлява кораб. Ослепителната красавица с железен боен дух трогна България с разтърсващата си история.

Баща й е бил военнослужещ във ВВС, а в семейството е имало ред и дисциплина.

Пред Нова телевизия тя разказа, че никога не си е представяла, че ще участва в конкурс за красота, но е разбрала, че това, което се търси в състезанието е примера за жена в личен и професионален план.

Димитрова допълни, че за да участва в конкурса, първо е трябвало да получи разрешение от военните.

Тя каза, че каузата ѝ е да подкрепя семействата с репродуктивни проблеми.

Красавицата сподели, че самата тя е имала подобен проблем. "Вероятно съм имала проблем, ходила съм при най-добрите лекари в България. Бях в клиника за плодолечение, преминах няколко курса. И се случи едно чудо.

Аз съм вярваща и помолих мъжа ми да отидем в Кръстова гора. Това се случи на 18 август 2021 г. Държах да преспим там, да се помолим на кръста... Чудото се случи. Декември месец разбрах, че съм бременна с термин 18 август следващата година.

Двамата настръхнахме заради съвпадението на датите. Не зная как е възможно от 365 дни в годината да имам термин точно на същата дата, в която съм преспала в Кръстова гора. За мен със сигурност има сила, която на фона на всички медицински диагнози, да получа най-ценния подарък", призна тя.

Историята на Десислава трогна водещата Лора Крумова.

"Иде ми да ви прегърна. Вие сте най-хубавата и най-прекрасната Мисис Бургас, която някога съм виждала. Това, което разказахте, е много лично и много истинско. Да сте живи и здрави. Пожелавам ви оттук нататък така, както печелите конкурси, да покорявате и в работата си", каза й на изпроводяк Лора Крумова.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай