Оляха се! Триото зове към вандализъм

То призова хората да се чувстват свободни да безчинстват

Оляха се! Триото зове към вандализъм | StandartNews.com

Откровени призиви за вандализъм отправи Отровното трио. То призова хората да се чувстват свободни да безчинстват.

ВИЖ ОЩЕ: Минеков в Брюксел: Ще видите на какво към способен

От днес обявяваме офисите на ГЕРБ, Обединени патриоти, т. е ВМРО, НФСБ и Воля на Марешки, ги обявяваме за законна цел на протеста в цялата страна. Това съобщи Николай Хаджигенов. Яйца, домати, боя, или както направиха в Стара Загора – купчина тор, въобще чувствайте се свободни – те са законна цел на протеста. Ние лично ще започнем от вторник по обясними причини. Във вторник започваме да посещаваме офисите на споменатите, но вие, в цялата страна чувствайте се свободни, заяви още той.

По-рано днес стана ясно, че скулпторът на умните и красивите Велислав Минеков пък отива в Брюксел, за да топи страната ни. Ше видите на какво съм способен, заканите се Минеков.

За 88-ми пореден път протестиращи се събраха в центъра на София, в триъгълника на властта – между Министерски съвет, Президентството и бившия Партиен дом. Движението по бул. "Цар Освободител" бе блокирано, въпреки че протестиращите да доста по-малко от миналата вечер. Исканията остават без промяна – оставка на правителството на Борисов, оставка на главния прокурор, служебен кабинет и честни избори, предаде репортер на БГНЕС.

Имаме една цел и трябва да стигнем до нея. Първата цел се нарича оставка, втората честни избори, трябва да стигнем до там, заяви проф. Велислав Минеков. Трудно е наистина, може би краката не издържат, вечерите ни са празни, не можем да се видим с приятели и близки, но за мен щастието е да сме тук, благодаря ви от сърце, добави Минеков.

След 21 ч. протестиращите се отправиха на традиционното си шествие до Орлов мост.

Днес Отровното трио се обяви за баща на гражданското общество у нас. Ние сме народът, обяви Хаджигенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай