Окръжна благодари на Пеевски за жеста

Респираторите ще помогнат изключително много на пряко заетите от коронавируса, каза шефът на болницата

Окръжна благодари на Пеевски за жеста | StandartNews.com

Благодарствено писмо изпрати директорът на Окръжна болница „Света Анна” д-р Славчо Близнаков на народния представител от ДПС Делян Пеевски. Най-големият дарител в България помогна вчера на клиниката като й осигури два животоспасяващи респиратора.Те са на стойност 144 000 лв.

ВИЖ ОЩЕ: Пеевски дари 2 респиратора на Окръжна

В писмото си директорът на Окръжна болница заявява, че апаратите наистина ще помогнат изключително много на пряко заетите от коронавируса, както и на всички останали пациенти нуждаещи се от интензивно лечение.

ВИЖ ОЩЕ: И болницата в Гоце Делчев с дарение от Пеевски

"Преди всичко, искам да Ви благодаря лично, за дарението, което нашата болница получи. Позволете ми да благодаря и на сътрудниците Ви за времето и усилията, което Вие и вашият екип отелихте за да помогнете на УМБАЛ "Света Анна" - София АД и хората, които лекуваме. Оценявам високо Вашия жест на щедрост и Ви благодаря!“, се казва още в благодарственото писмо на д-р Близнаков.

ВИЖ ОЩЕ:Пеевски дари гора и 700 000 лв. на црънчани

Личната подкрепа на Делян Пеевски за над 30 болници в страната и медиците на първа линия вече надхвърли 6 милиона лева. Нещо повече – тя излезе от границите на България. Народният представител два пъти подкрепи лекарите в Северна Македония, Световният червен кръст му благодари за помощта към Италия.

ВИЖ ОЩЕ:Световният червен кръст благодари на Пеевски

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай