Нови хитови филми в селекцията на А1 Видеотека през март

„Жената воин“, „Черният Адам“ и „Крокодилът Лайл“ са новите хитови филми в селекцията на А1 Видеотека през март

Нови хитови филми в селекцията на А1 Видеотека през март | StandartNews.com

През март абонатите на А1 Xplore TV ще имат възможността да се насладят на хитови заглавия като американския исторически екшън филм „Жената воин”, приключенската история „Черният Адам” и семейната комедия „Крокодилът Лайл”.

В „Жената воин“ любителите на историческите екшъни сред клиентите на А1 Xplore TV ще могат да проследят впечатляващата съдба на африканските воини Агоджи. Армията, съставена изцяло от жени, защитава кралство Дахомей през 18-ти век. Жените-воини са готови на всичко, за да опазят дома си от заплахата на най-големия си враг. В ролята на техния генерал Наниска е носителката на четирите най-престижни филмови награди Вайола Дейвис.

Генерал Наниска е готова да се бори за африканското кралство с цената на собствения си живот. За целта тя се заема с обучението на следващото поколение воини, за да ги подготви за битка с враг, който няма да се спре пред нищо преди да унищожи досегашния им начин на живот. Вдъхновен от истински събития, историческият екшън може да разтърси всеки филмов фен със силна актьорска игра и емоционално представяне на събитията.

Друго попълнение, което ще донесе много радост на малки и големи зрители на А1 Видеотека през март, е детският игрален филм „Крокодилът Лайл”. В главната роля е обученият да радва публиката Лайл (с гласа на Шон Мендес), който живее на покрива на къща в Ню Йорк, обича да пее и да се къпе във ваната. А малко след като семейство Прим се нанася да живее в къщата, приключенията започват за всички. Малкият Джош и крокодилът се превръщат в най-добри приятели, но съседът господин Гръмс е вечно недоволен. Единствената цел на талантливия Лайл е да докаже, че не е толкова страшен и лош, за колкото го смятат.

Семейната комедия е чудесен начин за разтоварване на цялото семейство или забавление за децата през почивните дни. В платформата на A1 Видеотека филмът се предлага с български дублаж.

През март абонатите на А1 Xplore TV ще могат да гледат и фентъзи филма „Черният Адам”. Направен по известния персонаж на DC Comics, филмът разказва историята на бившия роб от древен Кандак, Тет-Адам, който е избран да получи могъщите сили на различни египетски богове. Малко след това бива заключен за близо 5 000 години в гробница, където се заражда Черният Адам. След като група археолози го освобождават, поквареният герой ще трябва да изчисти името си, като използва своите свръхсили, за да се изправи срещу злодеите на новото време и да спаси Кандак. Епичен екшън и едноименни супергерои ще царят по време на целия филм, а комикс феновете сред зрителите със сигурност не биха искали да го пропуснат.

С огромното разнообразие от жанрове, абонатите на A1 Xplore TV могат да избират от над 25 000 сериали и филми, сред които български и чуждестранни заглавия. В А1 Видеотека зрителите могат да наемат хитови ленти срещу достъпна такса за 48 часа и да ги гледат неограничен брой пъти. А технологията с изкуствен интелект прави платформата способна да „запомня“ зрителските предпочитания, предлагайки подходящо за вкуса им съдържание.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай