Нова версия: Убит ли е Тоше Проески и има ли замесени политици?

Конспирации 16 г. след смъртта на певеца

Нова версия: Убит ли е Тоше Проески и има ли замесени политици? | StandartNews.com

Изминаха 16 години от ужасната трагедия, разтърсила Балканите, при която загина фолкпевецът Тоше Проески.

Журналистката Йована Йеремич коментира темата, а гостите й - астроложката Дарка Цветкович и детективът Браца Здравкович, споменаха и конспиративните теории около тази трагедия.

"Като се събере и извади всичко, мисля, че Тоше е бил убит. Не вярвам всичко да е било случайно, като се почне от колата, дето не са задействали въздушните възглавници. Имаше концерт, не искаше да чака, уж шофьорът му беше уморен. Тогава беше решил да кара колата си той, за да стигнат по-бързо. Мисля, че това наистина беше нагласено по някакъв начин.

Имаше информация, че той е бил притискан от политически партии в страната си, където беше символ на техни маркетинг кампании", заяви астрологът Дарка Цветкович, цитирана от сръбския сайт "Информер". 

"Сега ще ви кажа нещо, всички големи звезди в крайна сметка достигат този зенит или експлодират. Но мъченичеството е това, което хората търсят, това, което търсят феновете. Те винаги търсят някаква мистерия, защото няма да приемат, че идолът им е смъртен човек. Не казвам, че е убийство, мисля, че е автомобилна катастрофа. Шофьорът сигурно е задрямал. Не е имал директен сблъсък с камиона.

Тоше беше на пътническата седалка, удари се в ремаркето. Мисля, че беше инцидент. Е, сега, когато феновете не искат да приемат, че идолът им е смъртен...Какво е интересното. Край Славонски брод е имало католически манастир, който е разрушен. Там стават много катастрофи, черна точка е. Ако търсим мистерия, трябва да се запитаме защо се е случило там", посочи детектив Браца Здравкович. 

/Блиц/

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай