Нова трагедия на Острова! Убит е българин

Кога се е случил фаталният инцидент

Нова трагедия на Острова! Убит е българин | StandartNews.com

Нова трагедия с българин на Острова.

20-годишен мъж е починал, след като е намушкан с нож във Великобритания, съобщи БТВ. Това е втори подобен случай след смъртта на Габриел Стоянов, също убит с нож през ноември миналата година. Вчера станаха ясни присъдите на извършителите на убийството.

Подробности за двата случая разкри кореспондентът на медията от Лондон Васил Христов:

"БТВ разполага с информация, че полицията в Солсбъри води разследване за убийството на 20-годишен българин, който е намушкан с нож в ранните часове на 22 август. След активни полицейски действия е арестуван 25-годишен мъж, който остава в ареста по подозрения за убийство. Младият българин и семейството му живеят в Обединеното кралство от много годни. Българското посолство в Лондон е оказало съдействие на роднините на момчето.

Тази новина идва ден,след като стана ясно, че трима младежи са признати за виновни за убийството на български студент в Лондон. 21-годишният Габриел Стоянов беше прободен смъртоносно след свада в автобус през ноември миналата година. От разследването са установили, че мотивът е, цитирам:

"Отмъщение за незначителна пиянска шега". В автобуса Габриел се е закачал с младежите и е плеснал по ухото  един от тях. Последвала атака от тяхна страна. Извършителите са на възраст 15, 17 и 18 години. Две от момчетата са осъдени за предумишлено убийство, а 15-годишният ще отговаря за непредумишлено убийство".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай