Напрежение в София! Какво става пред МВР

Заради убития психолог Нав

Напрежение в София! Какво става пред МВР | StandartNews.com

Пред МВР се провежда протест, след като снощи бе убит психолога Иван Владимиров-Нав. Той е станал жертва на свой съсед, срещу който, по думите му приживе, е подавал неведнъж оплаквания. 

Хората са възмутени, че въпреки сигналите от загиналия срещу бившия полицай, не са предприети мерки навреме. Той е под надслов "Да  запалим свещ за Нав".

Хората са се събрали и всеки е запалил свещ в ръката си, съобщи при включването си репортерка на БТВ. "Тук съвсем мирно и спокойно протича към този час тази проява.

Част от хората, които са дошли, познават убития психолог Иван Владимиров, друга част никога не са го срещали, но всички тук са обединени от гнева си от случилото се. И всички казват, че институциите не са взели мерки навреме, за да се предотврати това убийство", каза тя.

"Съвсем спонтанно се събрахме хора, които сме потресени от поредния случай на предизвестена смърт. Много важно е, защото ние в нашата група за помощ на жени, пострадали от домашно насилие, постоянно броим умрелите жени, тъй кат това е огромен проблем в България.

Постоянно имаме случаи, в които са подавани сигнали както сега, никой не им е обръщал внимание. Дори покойния Иван от телевизията в национален ефир обяви, че може да бъде застрелян от този човек и виждате, че това се случи.

Това е абсолютна трагедия от национален мащаб", каза една от жените, които бяха на мястото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай