Наглост! Как Ицо Хазарта зарева от инфлацията

И каква оценка си постави като политик

Наглост! Как Ицо Хазарта зарева от инфлацията | StandartNews.com

Рапърът Христо Петров, популярен като Ицо Хазарта, разкри в предаването "Лице в лице", че неговото семейство е добре финансово, но също е усетило повишаването на цените.

Водещата Цветанка Ризова го попита именно как усеща инфлацията, на което той отговори: "За моето семейство аз не бих давал такъв пример, защото благодарение на музиката и това, което съм правил над 20 години, ние живеем сравнително добре.

Но например вечер като си свърша работата и ходя до магазина да купя нещо за вечеря, ми прави впечатление, че винаги се оправяхме с 20 лева за четиричленното ни семейство, в което е и дъщеричката ми на 2 годинки. Сега не стигат. Едва ли е утеха да кажа на хората, че България има най-ниската инфлация в Източна Европа.

Тоест, във всяка една държава в Източна Европа скъпотията е по-голяма. Имам близък приятел, който работи в Германия - поставя цени на стоки в магазин. Прибра се наскоро и каза, че се е побъркал от работа. Преди му било по-спокойно, но сега постоянно му се налагало да слага нови етикети, защото всичко поскъпвало много. Хубавото е, че на това му се вижда края. То със сигурност ще мине", каза той.

"Като депутат хората сигурно са очаквали просто да излизам на трибуната и да говоря неща подобни на тези от моите песни. Дали се изкушавам? Аз се изкушавам за много неща, някой път даже съм се и поддавал, всички го знаят. Проблемът е, че това не беше работа. Оставаш в съзнанието на много хора като един човек, който не е за там.

А аз смятам, че с работата ми за година и половина съм точно за там", разкри още той и разказа за нещата, които е постигнал откакто е народен представител. Сред тях той изтъкна изготвянето на законопроект за правата на осиновените деца да научават информация за своя произход.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай