На Никулден: Дъжд, сняг и мъгли, а в София и още нещо

Но максималните температури ще се повишат

На Никулден: Дъжд, сняг и мъгли, а в София и още нещо | StandartNews.com

През нощта срещу сряда над по-голямата част от страната ще е предимно облачно и мъгливо, а на места над крайните североизточни райони - и с ръмежи.

Минималните температури ще са между минус 4 и плюс 2°С. Най-високи ще са стойностите им по Черноморието и Югозападна България - до плюс 5-6°С.

През деня в сряда ще е предимно облачно и мъгливо. Около обяд от югозапад на североизток ще започнат валежи от дъжд, който през нощта срещу четвъртък ще обхванат Централна и Източна България, пише "Метео Балканс". Поради по-ниските температури в Северозападния Предбалкан и планинските райони валежите ще са от сняг. Сняг ще завали и в София. Ще се образува и снежна покривка. Ще духа слаб източен вятър. 

Максималните температури ще се повишат ще са около 3-5°С. По-ниски ще са над Северозападна и Западна България – до 1-2°С.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Николай Петков Ралчев ,Тутракан7600
преди 4 месеца

Николай Петков Ралчев се казвам(Геят на Гейовете от гр.Тутракан7600) и живея в гр.Титракан7600 на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм ненормален потомствен Гей-бандит на 49 години и си търся млад Гей,който да ме чука безпощадно много на почивки и да се ожени за мен,защото аз съм жената в гей-връзките и да си осиновим дете.Аз съм криминално проявен и съм осъждан много пъти и всички знаят,че аз съм доказан малоумен психопат.

Откажи
Надя Драганчева
преди 4 месеца

Сайта, не допускайте коментари, в които фигурират имената на Николай Ралчев, Надя Драганчева и Петко Ралчев. Престъпление - КРАЖБА на САМОЛИЧНОСТ, осъществено от един ПРЕСТЪПНИК - ИЗВРАТЕНЯК.ПРЕМАХНЕТЕ !

Откажи