Министър на Главчев излиза от легендарна фамилия!

Какво се знае за д-р Галя Кондева

Министър на Главчев излиза от легендарна фамилия! | StandartNews.com

Излязоха любопитни подробности за един от министрите в служебния кабинет на Димитър Главчев.

Новият здравен министър в екипа на премиера Димитър Главчев, д-р Галя Кондева, е от Разлог. Тя е възпитаник на елитната гимназия "Братя Каназиреви" и е след отличниците й.

Д-р Кондева е от семейство на добре познати в града интелектуалци. Майка и е бивша учителка по френски език, за която се носят легенди - жена с класа, невероятен интелект и стил, съобщава Struma.com.

Д-р Кондева е наследила способностите на майка си и нейната красота, говорят разложани, горди от успеха на съгражданката си.

Д-р Галя Кондева е специалист по вътрешни болести и хематолог в София с над 30 години опит и професионални интереси в диагностиката и лечението на анемии, нарушения в хемостазата, включително тромбофилия, хемоглобинопатии и хемоглобинози, определяне на предварителния риск в брачната двойка във връзка с носителство на таласемичен ген. 

Завършва Медицински университет през 1987 г. Своите специалности Вътрешни болести и Клинична хематология придобива през 1997 г. и 2017 г. През 2008 г. завършва специализация по Здравен мениджмънт.

След дипломирането си д-р Кондева работи в Работническа болница Бухово и в Отделение по Вътрешни болести към V МБАЛ София.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Трифон Тодоров
преди 3 седмици

Госпожо Стандарт Новини, не спирате да се подигравате с нас. Ето какво сте написала: Тя е възпитаник на елитната гимназия "Братя Каназиреви" и е след отличниците й. Явно като е СЛЕД отличниците в най-добрия случай се надяваме да е сРед добрите или поне сред посредствените ученици от елитната гимназия. Също така госпожо, 10 годишно дете знае как да познава гадната от хубавата снемка. Тази, която сте сложили е от от първите... и за да не се чудите кое - гадна е.

Откажи
ambermen
преди 3 седмици

Жeна ми кyпи кaпки, които ми помогнаха да спpа да пия за пъpви път и да пpочиcтя тялото си. Отъpвете се от тази завиcимост, дoкато не е късно, ето тези кaпки:---- https://e.vg/Alkotox

Откажи
Ъъъ
преди 3 седмици

Не намирам грам връзка между заглавието на статията и съдържанието, може би защото автора няма грам връзка между мисълта и действията…

Откажи