Мангъров: Първанов ми прави комплимент!

Аз съм с АБВ, а не в тях

Мангъров: Първанов ми прави комплимент! | StandartNews.com

"Явно в АБВ се развиват същите процеси - като в цялото общество. Има хора, които са за мерките и се страхуват, и хора, които виждат цялото безумие на мерките и сриването на икономиката и психиката на хората". Това каза пред БНР доц. Атанас Мангъров, чието включванет в кандидатдепутатските листи на АБВ предизвика спор между настоящия председател на партията, Румен Петков, и нейния създател и пръв лидер - президентът Георги Първанов. 

"Мнението на президента Първанов си е негово и аз го приемам като комплимент. Бих бил неприятно изненадан, ако той имаше положително мнение към моята кандидатура", заяви началникът на Covid клиниката в Инфекциозна болница.

Той уточни, че не е в партия АБВ, а е с тях.

"Това, което правя, го правя по неволя, защото виждате, че цяла година съм самотен малък човек. Кучето си лае, а керванът си върви

В предаването "Нещо повече" доц. Мангъров коментира пандемията и мерките срещу коронавируса, като отново под

черта, че Covid-19 не е особено опасно инфекциозно заболяване:

"Тя не е особено опасна инфекция, а при този коронавирус се действа като при особено опасна".

Доц. Мангъров беше категоричен, че това, което го движи напред е, че един медицински проблем се използва за съвсем други цели:

"Затварят се държави, разрушават се бизнеси. Коя е тази сила, която се опитва да наложи тази нова нормалност. Не искам да живея в нова нормалност, искам животът да се върне такъв, какъвто е. ... Новото е, че се затварят хора, които не са болни".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай