Made in BG! Страшна селяния на АМ Тракия

Заради километричните задръствания

Made in BG! Страшна селяния на АМ Тракия | StandartNews.com

Поредна и добре позната селяния по родните пътища.

Напрежението на АМ "Тракия", където в неделя вечерта се образува огромно задръстване, ескалира в грозни изстъпления. Това става ясно от съобщения на очевидци в социалните мрежи, пише Блиц.. 

Масов бой е избухнал на магистралата. По разкази в мрежата, до мелето се е стигнало, защото автобус се опитал да попречи на шофьор на лек автомобил да премине през аварийната лента, опитвайки се да пропусне тапата. В боя се включили и пътници от автобуси. 

Междувременно нахален шофьор на МПС с търновска регистрация изумил колегите си, когато скочил на бой на друг водач, тъй като му пречел да се придвижи по-напред в задръстването.

Недоволен от този пред него, който не му дава път, агресивният водач "респектира" колегата си и той се принудил да отбие от аварийната лента.

Неприятната случка се развила на АМ "Тракия" между Ихтиман и София, където имаше километрично задръстване. Тя е заснета от друг шофьор, който казва, че се е обаждал три пъти на 112, но не е имало кой да му вдигне. 

В социалната мрежа много шофьори сигнализират за водачи, които по време на голямото задръстване са нарушавали правилата и са минавали по аварийната лента. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай