Линда проговори за златните козунаци и за пенсионерите. Мрежата завря

Ето какво написа тя в социалната мрежа

Линда проговори за златните козунаци и за пенсионерите. Мрежата завря | StandartNews.com

Линда Петковасъпруга на съпредседателя на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, влезе в обяснителен режим защо са скъпи козунаците й. Както е известно, килограмът в нейната пекарна върви по 60 лв. килото.

Ето какво сподели тя в социалните мрежи:

"За поредна година, всяка домакиня, пекарна или хлебозавод, предлагат на своите приятели и клиенти вкусни козунаци! Това прави и екипът на Амели, но не само вкусни, а и уникални! Защо уникални? Защото са единствените 100% безглутенови козунаци в България!

Защо нашите козунаци са, може би, по-скъпи от другите?

Не е защото искаме да забогатеем от пенсионери или хора с глутенова непоносимост, а просто, защото искаме да предложим това, което бихме поднесли и на децата ни! В нашата кухня се работи единствено и САМО без глутен!

Като всяка една сладкарница или пекарна и ние от Амели имаме сметки за разплащане или така наречните разходи!

Разходи за ток, за вода, парно, наем, за ПОС терминал, банка, WiFi, заплати, данъци, застраховки, входна такса, счетоводител ….. и т.н!

Освен математическите сметки, всяка година правим експерименти, които отнемат прекалено много време, за да могат безглутеновите козунаци да станат, както трябва. Защото всяка партида брашно е различна, и защото всяка година излизат нови и интересни хранителни продукти на пазара!

Да нашите козунаци не са на конци, не са така пухкави и така меки, но за сметка на това са без глутен и много по-вкусни!

Задайте си въпроса, ако направите козунак по традиционна рецепта, с всичките тънки моменти и изхабени продукти, които са нужни за направата му, с часовете прекарани в кухнята,за колко лева бихте го продали ? За 2,50 лв. за 5 лв. За 10 лв.", пише "Флагман"

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Добромир
преди 1 седмица

Тя е същата като просто Киро, че и нагла на всичкото отгоре... ебахти майката и леш...от къде толкова много изроди в толкова малка страна като България?...нагли и същевременно ИЗКЛЮЧИТЕЛНО АРОГАНТНИ

Откажи