Лъсна голяма тайна за Кирил Петков! Къде го сгащиха

Да се разкрасява като суетна мома

Лъсна голяма тайна за Кирил Петков! Къде го сгащиха | StandartNews.com

Разкриха интересна ситуация с лидера на ПП, свързана с неговата суетност.

На всеки шест месеца експремиерът Кирил Петков се подлагал на инжекции с ботокс в челото в столичен разкрасителен център. Цената на всяка процедура е 900 лв., което е малко по-високо от стандартната, но това било поради факта, че салонът работи с висококачествен продукт, който внася директно от Франция, пише Клюки.бг.

Ботоксовите инжекции до такава степен изглаждали челото на Киро и опъвали лицето му, че изглежда като бебешко дупе. За да не се засича обаче с хора от простолюдието, той посещавал разкрасителния център в извънработно време – обикновено около 21 ч.

„Кирил изглежда неглиже, но всъщност е изключително суетен. Винаги е държал на външния си вид. Когато преди 2 години забеляза първите белези на остаряването, изпадна в паника. Веднага проучи кое е най-доброто и започна да си поставя регулярно инжекции с ботоксов токсин.

Те са напълно незабележими за околните“, разяснява човек от обкръжението на лидера на ПП. Така лицето на Петков замръзва за няколко месеца, след което се подлага отново на процедурата.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка
преди 1 седмица

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Откажи