Край! Това е новият хит за пазаруване на българите

Намери се нова и красива дестинация

Край! Това е новият хит за пазаруване на българите | StandartNews.com

Настъпи промяна в шопинг туровете на българите зад граница.

Новият хит за шопинг за българите вече е гръцкият град Комотини.

Пътуването си заслужава само и заради разходката, категорични са наши кънародници.

Близо е до границата, а цените са шокиращо ниски.

Това разкрива Флагман.бг, позовавайки се на хора, които вече няколко пъти ходят на пазар там. 

„Отказахме се от Одрин. Чакането на границата е уморително, а вече ни и омръзна.

В Комотини е много евтино, топло и приятно. През ГКПП „Маказа“ през зимата се минава много бързо, не е като на „Малко Търново“, „Лесово“ или „Капитан Андреево“.

Пълним торбите с за малко пари, купуваме разнообразни гръцки стоки, но дори да не е за пазар, ходенето си заслужава само и за разходката. Да, от Бургас е малко далеч, но пък за уикенд дестинация е супер.

Нощувките не са скъпи, а крайбрежните селца и градове, в които може да се разходиш, не са далеч. Не мога да ви опиша колко е красиво, особено през зимата, когато е пусто и романтично“, казва Йоанна.

 Традиционният пазар в Комотини е в събота. Той се намира в покрайнините на града и предлага изобилие от стоки и продукти. Проблем с паркирането няма, защото до самите сергии има голямо празно пространство, където може да се спре.

“Одрин стана изключително популярен - ходят да пазаруват и българи, и гърци. Това превърна града в по-скъпо място. В Комотини цените не са високи, а качеството на продуктите е несравнимо с нашите. Определно си заслужава“, казва Йоанна. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай