Четвъртък,

Кошмарна прогноза! Какво каза Алена за парламента

От: Редактор -
5984
Кошмарна прогноза! Какво каза Алена за парламента
A
A
A

Преди да е родено, 49-ото НС вече е орисано на трудности заради своя пореден номер, неочаквани и непреодолими препятствия, свързани с управлението на държавата, неспособност за градивни начинания, емоция, замъгляваща разума. Политическата криза се затвърждава. Тази прогноза направи пред "Труд" астроложката Светлана Тилкова - Алена.

Съдбовният път на 49-ото НС е на глобални промени. За съжаление не мога да кажа, че има дори и повей на предпоставка да са положителни, след като Луната в звездната карта на деня е в Козирог, асцедентът на началото е в Близнаци, а Слънцето в Овен.

Сигурна съм, че планетите биха могли да ни изненадат и с по-неприятна конфигурация, но и тази е достатъчна за продължаване на политическата нестабилност в държавата.

Бях озадачена, че часът на свикване на 49-ото НС е различен от обичайния. Първо си помислих, че президента щади новите депутати, все пак смени се зимното с лятно време, сънливи са още милите ни народни избраници и затова дава началото с един час по-късно. После предположих, че 10 лятно е 9 ч астрономично време и президента си кара по него.

Когато направих звездната карта предположенията ми се оказаха несъстоятелни. Очевидно часът е нарочно търсен и ако не е препоръчан от астролог, е попадение като шестица от тотото в интерес на президента.

С малки изключения депутатите от всички партии първо да са щастливи от големите заплати, които ще получават, колкото и да е животът на 49-ото НС. Най-доволни са онези от народните представители, които са наясно, че ако не бяха избрани за депутати, щяха да са безработни. Стремежът към материални блага е водещ.

За държавата и политиката да му мислят лидерите на партии. Доколкото са способни.

Композитната звездна карта съгласно датата на създаването на Дунавска България и личната u година отново говори за отношения наситени с емоции, противопоставяне, до физическо насилие, за вреди, които партиите с умисъл ще си нанасят една на друга, вместо да работят в хармония и в обща полза за държавата и народа, съгласно комбинациите и аспектите на планетите.

За следващите избори за тази година, две са възможностите.

Първата: „В края на юни и началото на юли предстои кардинална промяна в живота на нашето общество... която може да бъде положителна или отрицателна в зависимост от основата, върху която се извършва.“ Ще откриете предупреждението ми за тази промяна в „Астрологичен хороскоп 2023“, годишната ми книга, която излезе от печат през октомври 2022 г. Тази промяна може да са нови предсрочни избори през юли, ако не бъде съставено правителство.

Втората: „Не съм оптимист, че съставянето на жизнеспособно редовно правителство ще е по силите на партиите в предстоящото 49-о НС. Затова съществува предпоставка с бодри очаквания, в късна есен с песен отново да вървим към изборните урни.“

Единственият печеливш в продължаващата политическа безпътица е президента Радев и кръгът, чието лице е той. Това сякаш е по-малкото зло, имайки предвид некадърността на харвардските „шарлатани“ както ги нарече президентът, да управляват държавата и отблъскващо противната сервилност на Борисов към чужди интереси по пътя към властта, която за него вече е минало, колкото и пъти ГЕРБ да печели избори.

 


Всички новини от категория Общество.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com