Колеги с разтърсващи спомени за Милен Цветков

Той бе неозаптим, каза Гала

Колеги с разтърсващи спомени за Милен Цветков | StandartNews.com

Разплакващи спомени за Милен Цветков разказаха колегите му. „Милен беше шило в торба. Непримирим, неозаптим. Той прокарваше пътища в това, което правеше в журналистиката. Аз лично много го обичах“, каза водещата на „На кафе“ Гала в памет на Милен Цветков, който загина при жестока катастрофа навръх Великден.

ВИЖ ОЩЕ: Милен Цветков е загинал в жестока катастрофа

Цветков бе пометен от дрогиран 22-годишен водач на столичния бул. „Черни връх”. Журналистът бил спрял на червен светофар, когато управляваното от младока ауди Q7 се забило със 100 км/ч отзад в колата на Цветков. Тя отлетяла на 20 метра. Милен издъхна в линейката напът за болницата. Дрогираният джигит е задържан за 24 часа.

ВИЖ ОЩЕ: Ето кой е дрогираният, убил Милен Цветков (СНИМКИ)

„На върха на копието при Милен беше истината, а не свободата, защото на него свободата никой не можеше да му я отнеме. Аз мисля, че в мирно време, ако човек иска свобода, винаги може да я има, стига да има смелостта да се възползва от нея. А Милен беше много смел журналист“, коментира още Гала.

 „Той беше много шумен, различен, винаги със собствено мнение. Търсеше истината навсякъде. При него нямаше думата „не“. Когато искаше нещо да стане, то ставаше. Ако искаш да го убедиш и успееш, той ще се съгласи, но много трудно се отказваше“, разказа и Тара Нури – Иванова, продуцент и режисьор в Нова тв.

 „Милен беше най-усмихнатият човек. Без ирония този живот не можем да го живеем, а той имаше в изобилие и ирония, и самоирония. Това беше най-усмихнатото лице“, каза актрисата Марта Вачкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай