Ето кой е дрогираният, убил Милен Цветков (СНИМКИ)

Казва се Кристиан Асенов Николов и бизнес на майка му е свързан с Миню Стайков

Ето кой е дрогираният, убил Милен Цветков (СНИМКИ) | StandartNews.com

Шофьорът, който под въздействието на наркотици уби снощи в зверска катастрофа журналиста Милен Цветков, се казва Кристиан Асенов Николов, предаде Пик.

Той е шофирал автомобила с марка "Ауди" Q7, който помете на бул. "Черни връх" водещият. Джигитът е дал положителен тест за дрога. Колата, която е карал, се води собственост на фирма "Десислава Пешева-Комерс" ЕТ, която се занимава с винопроизводство. Фирмата е съдружник с "Винитера Карнобат" ООД, а офисът им е на столичния бул. "Джеймс Баучър".

Собственичката Десислава Крумова Пешева е съдружник на Миню Стайков в "Сис индъстрис", "Топаз продакшън" и Винпром Карбонат. Част от въпросните фирми са регистрирани на същия адрес. Във фирма "АС ОПТИМУС" ЕООД Пешева е съдружник с бащата на шофьора Асен Александров Николов. Компанията е свързана с търговско представителство, инженеринг и строителство. Той пък е свързан с нея в още 8 фирми.

Ударът, причинил смъртта на Милен Цветков навръх Великден, е бил зверски. Още от първите снимки на мелето стана ясно, че колата на водещия е неузнаваема и то при положение, че той е бил спрял на червен светофар.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай