Христо Стоичков с вирус. Корона ли е?

Майка му каза, че е болен от бързо разпространяващо се вирусно заболяване

Христо Стоичков с вирус. Корона ли е? | StandartNews.com

Легендарният български футболист Христо Стоичков не се яви на бенефисния мач на ветераните от “Хеброс 2021” и “Звездите” на родния футбол.

Христо Стоичков е болен от бързо разпространяващо се вирусно заболяване, съобщи майката на Камата Пенка Стоичкова на стадиона в Харманли, предаде агенция "Монитор".

Организаторите и майката на Стоичков отказаха повече информация за състоянието на мегазвездата. Според слухове, Стоичков е болен от коронавирус и е под карантина.

Не е ясно дали е в болница, но близки до Камата твърдят, че състоянието му не е опасно.

Феноменалният път на Стоичков в световния футбол започва именно от стадиона в Харманли, преди талантът му да бъде оценен от ЦСКА, “Барселона” и целия футболен свят. В отбора на звездите играха ветераните от САЩ Златко Янков и Цанко Цветанов, националнията селекционер Ясен Петров, а също Радостин Кишичев, Гошо Гинчев, Елин Топузаков и др.

https://www.monitor.bg/web/files/articles/278829/gallery/thumb_1920x1080_11.jpg

На тържеството беше представен и идейният проект за монумент на Стоичков пред стадиона в Харманли. Композицията е на местния скулптор Тамер Халил и в нея ще има Златна топка, Златна обувка и златна фланелка с номер 8. Тя ще бъде поставена в градинка пред стадион “Хеброс” в Харманли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай