Баби прегръщат Караянчева. Какво си казаха?

Тя е обсъдила и с активисти на ПП ГЕРБ предстоящите избори

Баби прегръщат Караянчева. Какво си казаха? | StandartNews.com

Снимка: Агенция Монитор

Председателят на парламента Цвета Караянчева направи обиколка на няколко населени места в Родопите, за да обсъди с хората антикризисните мерки.

В пограничното село Аврен тя обсъди с местните жители цената на хляба и лекарствата, за машинното гласуване, добавките към пенсиите, програмите в помощ на работещите и другите мерки на кабинета Борисов в условията на пандемия.

„Факт е, че правителството се справя адекватно с усложнената епидемична обстановка и хората оценяват това“, написа Караянчева във фейкбук.

Тя се е срещнала и с активисти на ПП ГЕРБ в Крумовград, с които е обсъдила и организационни въпроси, свързани с мобилизацията на структурите за предстоящите редовни парламентарни избори през пролетта на 2021 г. Обсъдени са и актуалната политическа обстановка и стъпките, които предприе правителството за справяне с CОVID- кризата.

Цвета Караянчева изрази своето възхищение от топлото отношение, с което са я посрещнали хората. „В китното родопско село Девесилово ме посрещнаха изключително гостоприемно, като своя. Разговаряхме за живота в малките населени места, за трудовия делник на хората и доверието им в действията на правителството за запазването на живота, здравето и доходите на хората във време на пандемия, политически противопоставяния и протести.

Тези прекрасни хора ми дават силата и енергията да продължавам напред“, пише Цвета Караянчева във фейсбук. С гостоприемство и топлота тя е била посрещната и в разположеното до гръцката граница село Егрек. „Разположеното до гръцката граница село Егрек е райско кътче с уникална природа и невероятно щедри, трудолюбиви и приветливи хора. Възхити ме тяхната спонтанност, връзката им със земята, благият им говор.

Такива истински хора, жители на малки населени места в трудно достъпни планински райони, ме мотивират да не спирам да работя за по-доброто бъдеще на Родопите, пише още Караянчева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай