Изненада! Къде сгащиха Кирил Петков

Къде пътува и каква е причината

Изненада! Къде сгащиха Кирил Петков | StandartNews.com

На интересен полет бе засечен Кирил Петков.

Бившият премиер и съпредседател на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков отпраши за британската столица на борда на самолет на нискотарифната компания „Rayanair“ с полет FR 1731.

Пътниците от самолета далеч не оприличиха постъпката му като евтин пиар трик или чиста проба популизъм, дори напротив – останала доволни от това, че човек от висшия ешелон на властта дели „едно купе“ с тях и не се надува като пуяк.

Доброто впечатление бе допълнено и от безупречния син костюм на Кирил Петков, за който, ако се съди по кройката и плата, е шит по поръчка.

На въпрос какво води Кирил Петков към Лондон, той отговорил шеговито: „Business and pleasure“ (Работа и удоволствие). Не пропуска да допълни лаконично, че го очакват държавни дела и преговори, без да дава допълнителни пояснения. Отбелязва обаче, че в съботната вечер ще гледа мюзикхола „Мулен руж“ в театър „Пикадили“ в Уест Енд.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
опетков
преди 4 месеца

Към апартаменти и парапети. Апропо той в момента не се числи към "висшия ешелон на властта", така че да пътува евтинджийски съответства на ниските му доходи. Не виждам кой бил правил бизнес със такъв смотаняк и лъжец. Не е зле да се провери и Лена за къде се е запътила, докато онзи мухлю кърми бебето.

Откажи
Тая ухилена
преди 4 месеца

Грешка на природата,защо продължава да се асоциира с България!!! Мекере канадско продажно!

Откажи