Издирват още една жена. Какво се случва?

В неизвестност е от 29 феврури

Издирват още една жена. Какво се случва? | StandartNews.com

За издирване беше пусната Силвия Руменова Балабанова.

Жената е в неизвестност от 29 февруари, четвъртък, когато е напуснала дома си във Варна, ж.к. "Възраждане".

За последно е видяна около 9:20 часа в автобус № 148, движещ се в посока центъра на града. Жената е на видима възраст около 40-45 години, слаба, висока около 160 см., с овално лице, бяла кожа, кафяви очи и дълга коса, боядисана руса.

Била е облечена в бледо розово зимно яке и тъмен клин, обута в светли, бледо розови маратонки. Ако я видите, обадете се в най-близкото поделение на МВР или на телефон 112.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Надя Драганчева от Тутракан
преди 1 месец

Надя Нимолова Драганчева се казвам(ШАФРАНТИЯТА от гр.Тутракан7600) и живея в гр.Тутракан7600 на ул.Панайот Хитпв 5, до стария пазар. Аз съм стара баба-нимфоманка на 72 години и жадувам за голям групов секс и големи пишки. Аз си търся двама млади-до 55 годишни секс партньори за див групов секс с мен.Плащам щедро в евро.Аз викам силно по време на секс, както и пърдя много, защото халката ми е пръсната.Аз дълго време рабптих, като секс труженичка на Дунав мост-Русе и съм много добра в секс.Аз имам ракия и вино и ще се напиваме безпаметно. Много си падам по роми.Аз имам жълта книжка и съм редовна пациентка на лудниците.Всички от гр.Тутракан 7600 знаят,че аз съм много психично болна луда. Викат ми -Слона.

Откажи
Пенка
преди 1 месец

Отcлaбвaнeтo бeз диeтa и глaдyване не е мeчтa тoва е pеалнocт. Найпpoдaвaният пpoдyкт за отcлабвaне в cвeта! Пoмoгна на мeн и cъпpyга ми и ще пoмогне на вaс, peзyлтaтът е видим слeд някoлкo дни. Cъвeтвaм всички с надноpмeнo тeглo да пpoбвaт---- http://gg.gg/ketoexpo

Откажи