Истина ли е? Президентът Радев строи две къщи

Тожва е неговият двойник Иван Радев

Истина ли е? Президентът Радев строи две къщи | StandartNews.com

Президентът Радев строи къщи в  селата край Хисаря и Калояново. Преди броени дни той се появи на снимка с кмета Иван Вазово Димо Димов, пише Марица..

На нея се вижда как двамата пият бира, а от текста под снимка става ясно, че се радват на изборната победа. Снимката е направена в деня на втория тур на изборите и вече обикаля социалните мрежи.

Това е моят приятел Иван Радев от нашето село, разкри истината кметът на Иван Вазово. Но наистина, ние в  село от пет години, след като г-н Румен Радев бе избран за президент, видяхме колко нашият Иван си прилича с него.

От тогава на шега започнахме да му викаме г-н Президент, и така си остана. Като влезе в магазин или пък иде на раздумка при мъжете, всички му викат „Добър ден, г-н Президент“. И когато говорим за него казваме „Президентът беше в магазина, купи си хляб“ и т. н. Вие нали също виждате приликата, попита Димо Димов.

Президентът Радев от Иван Вазово е строител по професия. Допреди десетина години работил в Карлово в Домостроителния комбинат, който вече не съществува. По това време Иван Радев живеел със семейството си в Карлово.

Преди няколко години обаче семейството се разпаднало и Радев се прибрал в родното село, където и сега живее.

Той е добър строител и най-важното добър човек, твърди за него кметът Димо Димов. Познавам го от дете, защото е по-млад от мен. Почтен човек е, допълва Димов. Да се надяваме, че истинският президент няма да се обиди от това, че викаме на нашия Иван „Господин Президент“,  притеснява се кметът.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай