Infiniti записа рекордни продажби за април

Infiniti записа рекордни продажби за април | StandartNews.com

Още в първия месец след постигнатите рекорди в първото тримесечие на 2015 компанията Infiniti продължава възходящата тенденция и през април. За месеца са продадени 16 700 автомобила Infiniti, което е ръст с 12%, или 1700 коли спрямо април 2014. Също така това е най-успешният април в историята на Infiniti.

"Силната тенденция, която стартира в началото на годината, продължи и през април, коментира Роланд Кругер, президент на Infiniti. Продължаваме да имплементираме стратегията си за растеж с цел налагане на Infiniti като един от глобалните премиум брандове в индустрията. Искам да благодаря на клиентите ни по света, които повярваха на Infiniti."

Отново заслугата за растежа е съвместна на четирите глобални региона. В двете Америки, най-големия пазар на Infiniti, компанията регистрира над 11 000 продадени коли през април, което е ръст с 8% спрямо същия месец на предходната година.
В Китай, където Infiniti отчете силно присъствие по време на салона в Шанхай през април, са купени над 3750 автомобила.

Ръстът е 41%, или 1100 коли, което означава, че това е най-добрият месец в историята на Infiniti в Китай.
В региона EMEA (Европа, Близък изток и Африка) Infiniti е продала над 1450 автомобила, а в Западна Европа, Близкия изток и Южна Африка има ръст спрямо април 2014 г.

Азия и Океания също отчетоха рекордни резултати и най-добър април в историята. В региона са продадени близо 400 коли,

което е ръст с 19% спрямо 2014.
В допълнение към регионалните резултати, пазари като Канада, Мексико, Латинска Америка, Южна Африка и Австралия отчетоха най-добър месец април в историята си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай