И Коритаров наплю българския род!

За него „българският народ не се отличава с интелигентност” и затова не може да разбере святата истина за „македонскиот идентитет” и слуша псевдоисторици като мен

И Коритаров наплю българския род! | StandartNews.com

Днес Коритаров се обиди! Обиди се на мен и на вестник „Труд”, който публикува виждането ми, че той де факто защитава интересите на Северна Македония в този труден за България момент. Това е все едно някой да се обиди на детенцето от приказката на Андересен, казало на глас всеизвестната истина, че „Царят е гол!” Та всеки, който поне веднъж е гледал коментарите на Коритаров по предаването му „Свободна зона” знае този простичък факт.

В своя Зевсов гняв бившият агент на Държавна сигурност ме нарече как ли не, включително и създаде ново направление в историческата наука – „овчарпатриотарство”. Това въобще не ме обижда, когато е изречено от човек като него. Напротив, в този гняв съзирам безсилие пред железните аргументи на историята.

Обиди ме обаче отношението към българския народ. След като преди време депутатът от БСП Иво Христов нарече българите „дебили”, ето че и Коритаров се изяви. За него „българският народ не се отличава с интелигентност” и затова не може да разбере святата истина за „македонскиот идентитет” и слуша псевдоисторици като мен.

О, народе! Какво още трябва да претърпиш от отцеругателите! Но нищо, може би е за добро, че дойде темата за Северна Македония, за да разберем кой кой е и у нас в България.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай