Христо Шопов проговори след ареста

Актьорът излезе на свобода срещу най-леката мярка за неотклонение

Христо Шопов проговори след ареста | StandartNews.com

"Нищо не бих искал да коментирам все още, след като приключат нещата, ще направя изявление. За момента не мога да коментирам. Нека да изчакаме малко". Това каза актьорът Христо Шопов в първия си коментар след ареста. 

Актьорът излезе на свобода срещу най-леката мярка за неотклонение - подписка. Съдът обяви, че няма доказателства звездата на българското кино да е насочвал пистолет към своята съседка Патриша Тийвс с думите: "ще те застрелям в лицето с пистолета ми", пише "24 часа".

От два видеоклипа, които самата гражданка на Люксембург е направила, се виждало, че той държи нещо в лявата си ръка. То наподобявало на връзка ключове, чувало се и подрънкване на ключове. Затова съдът обяви, че може да се направи извод, че актьорът не е държал пистолет, а ключове. По отношение на втората реплика, също изречена на английски: "ще те убия", съдът каза, че тя се чува на клипа, направен от Патриша.

Тази реплика е изречена в разгара на разгорял се междусъседски конфликт, обясни съдът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи
Нещо
преди 2 месеца

Ако има бог се надявам да те чатне паразит такъв!

Откажи