Грозен скандал на гроба на Стефан Данаилов

Разказът на Ирен Кривошиева

Грозен скандал на гроба на Стефан Данаилов | StandartNews.com

Актрисата и майка на единствения син на Ламбо  Ирен Кривошиева призна, че преди месец изпаднала в неприятна ситуация именно на гроба на покойния актьор, за който редовно се грижи и посещава.

При последното си посещение преди около месец обаче, Ирен срещнала на гроба на Ламбо две негови колежки, чийто имена не искала да оповестява публично. Щом я видели, че идва, двете дами си събрали нещата, подминали я демонстративно и си тръгнали, без да ѝ кажат дори думичка. Актрисите се престорили, че не познават колежката си, а тя се почувствала огорчена и ядосана.

"Бяха запалили цигара на гроба му, защото той беше пушач. Синът ни Влади казва, че цигарите го убиха. Аз я взех, скъсах я и я изхвърлих", казва още за случката Кривошиева.

Именно тя и Владимир Данаилов се погрижиха да изпълнят и последното желание на Ламбо миналата есен. Влади сложи златен кръст на паметника на баща си на Боянските гробища. Красиво изработеното разпятие било по поръчка и изработката му отнела доста време, затова било готово чак за третата годишнина от кончината на Мастера.

На 27 ноември тази година ще се навършат 4 години без Стефан Данаилов, но Влади едва ли ще може да се прибере в България, за да го почете на гроба му. За последно той бе у нас през май, но тъй като вече работи като лекар в американска болница и програмата му е изключително натоварена, не можел да си позволи да прекоси Океана по всяко време, пише още News2.bg

"Кара по три седмици само нощни смени, много работи", споделя също Кривошиева. Точно в памет на знаменития си баща Влади избра да следва и завърши медицина, а към днешна дата вече е успешен доктор в Щатите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай