Граждански и неправителствени организации, партии и общественици се обединяват и правят Коалиция на мира

Лидерът на партия МИР съобщи, че историческото обединение ще се случи на 2-ри юли

Граждански и неправителствени организации, партии и общественици се обединяват и правят Коалиция на мира | StandartNews.com

Председателят на партия МИР Симеон Славчев и председателят на Гражданско сдружение „Обединение 29“ Любомир Петков направиха важно и историческо обръщение по време на Похода за мир и суверенитет вчера в София.

Те се обърнаха към всички българи, граждански и неправителствени организации, политически партии и общественици, които са за МИР и суверенитет на България и ги призоваха да обединят сили и действия и да концентрират гражданската енергия срещу сформираната в Народното събрание коалиция на войната.

Лидерът на партия МИР съобщи, че историческото обединение ще се случи на 2-ри юли от 18 часа в залата на Културния дом „Красно село“, който се намира в София на бул."Цар Борис ІІІ" № 41.

„Стартираме изграждането на мрежа от граждански и неправителствени организации, политически партии и общественици, които са за МИР и суверенитет на България. Целта е да обединим сили и да концентрираме гражданската енергия срещу сформираната в Народното събрание коалиция на войната“, това заяви председателят на партия МИР Симеон Славчев. Той подчерта, че изграждат силна мрежа, която с активни граждански действия ще се противопостави на всичко случващо се в България през последните години, месеци и дни.

„Целта на Коалицията на мира е да се превърне в реална алтернатива на коалицията на войната, както и на политическото статукво в страната. Ще обединим здравите и моралните сили в България и всички заедно ще върнем нормалността и държавността в страната. Подаваме ръка на всички смели, честни, морални, инициативни и родолюбиви българи и ги призоваваме да обединим сили и да спасим Родината и да гарантираме бъдещето на децата ни в нея. България вече има морална, честна и родолюбива алтернатива“, заяви още лидерът на партия МИР Симеон Славчев. Той допълни, че да се включат в обединението ще бъдат поканени всички общественици и лидери на мнение, които са готови лично със своя авторитет и личен пример да се включат в изграждането на силна гражданска мрежа, която да се противопостави на политическото статукво в България.

Цялото обръщение може да видите тук: https://m.youtube.com/watch?v=YtCyl4bTYMM&feature=youtu.be 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай