Гран при за ароматния бизнес на REFAN

Лидерът на парфюмерийната и козметична индустрия РЕФАН България заслужено зае висшата позиция на петия международен бизнес конкурс Balkan Business Awards 2019

Гран при за ароматния бизнес на REFAN | StandartNews.com

Лидерът на парфюмерийната и козметична индустрия РЕФАН България заслужено зае висшата позиция на петия международен бизнес конкурс Balkan Business Awards 2019. Компанията бе отличена с Гран при за цялостно развитие на бизнеса. На церемонията, организирана от VIP Communication PR в балната зала на хотел “Маринела” - София, фирма РЕФАН извиси престижа на индустрията с козметични и парфюмни продукти с аромати от природата. Компанията е синоним на козметика без граници със своите над 400 бутика в 30 държави на 5 континента. Гъвкавите възможности, предлагани с франчайзинговата програма на РЕФАН България, дадоха старт за собствен бизнес на стотици малки семейни фирми по целия свят. Всичко, създадено от РЕФАН е химн на българските аромати и прави страната ни разпознаваема сила в деликатната индустрия с козметика и парфюми. За много хора по света РЕФАН е естественият посланик на България, който твори съвършенство с ароматите на нашата природа.

Идеята  на организаторите е конкурсът да отдаде внимание на успешния  бизнес, който със своето устойчиво развитие демонстрира европейски стандарт и просперитет. Отличията се присъждат за изключителен успех, иновации и бизнес-етика, задължителни за просперитета на всяка компания. Това е признание за техния принос в общественото и икономическото развитие. Сред наградените са компании от България, Турция, Италия и Македония.

В почетната витрина с международни награди на РЕФАН България Гран при от Balkan Business Awards 2019 ще заеме място до четирите статуетки на Forbes Business Awards. Новата награда ще бъде в компанията на световното отличие от Париж за „Глобални постижения за повишаване на качеството на предлаганите продукти и услуги” на Global Trade Leaders’ Club и на Европейската  награда за качество и бизнес престиж -  Golden European Award., както и на приза „Най-добър български франчайзинг в Европа“.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай