Голяма радост за бедните българи! Раздават пакети с безплатни храни

Повече от 618 000 души ще могат да получат хранителни продукти от първа необходимост

Голяма радост за бедните българи! Раздават пакети с безплатни храни | StandartNews.com

Червеният кръст ще раздаде над 5000 тона храни на уязвими български граждани, става ясно от информация на организацията.

Повече от 618 000 души ще могат да получат хранителни продукти от първа необходимост.

Хранителните пакети съдържат 15 вида продукти и 7 вида консерви.

Едночленните и двучленните семейства ще получат един хранителен пакет с общо тегло 10 кг, а тричленните и по-големите семейства - два хранителни пакета с общо тегло 38 кг.

Раздаването ще се извършва от доброволци в 306 временни пункта в цялата страна до 7 юни.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
6 Коментара
Мнение
преди 3 седмици

Вдигнете им пенсиите, не ги залъгвайте с пакет боб и леща!

Откажи
Д.ИВАНОВА
преди 3 седмици

Работеща икономика и селско стопанство са нужни ! Вдигането на пенсиите е обвързано с теглене на нови заеми и задлъжняване на поколенията след нас да ги изплащат.

Откажи
НИНА нАЙДЕНОВА
преди 3 седмици

Много интересна логика! За двойни заплати на депутатите никой не пита от къде има пари, производителност на труда ли имат или какъв е КПД на парламента! Но за пенсионерите веднага се натяква за ръст на производството и производителност на труда! Точно тези показатели не зависят от работниците! И ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА ТРУДА И РЪСТА НА ПРОИЗВОДСТВОТО ЗАВИСЯТ ПРЕДИ ВСИЧКО ОТ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ПРЕДПРИЯТИЯТА, ФИРМИТЕ, ЗАВОДИТЕ,......АКО РАБОТЯТ С НОВИ МАШИНИ, И СПАЗВАТ ТЕХНОЛОГИЧНИЯ ПРОЦЕС, ЩЕ ИМА И РЪСТ НА ПРОИЗВОДСТВОТО И ПО-ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА ТРУДА И ПО-ВИСОК БВП!

Откажи
Д.ИВАНОВА
преди 3 седмици

ХАЙДЕ НЯМА НУЖДА,БЛАГОДАРЯ

Откажи
Нина Найденова
преди 3 седмици

ГЕРБ И ДПС СИ КУПУВАТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ С ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА, ИЛИ СЪС СРЕДСТВА ОТ ПОМОЩИТЕ НА БЧК! УЖ ЗА ГРАЖДАНИТЕ С НИСКИ ДОХОДИ! ЧЕ ИМА ЛИ ДРУГИ ПЕНСИОНЕРИ, ОСВЕН 99% ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ПЕНСИОНЕРИ, В ТОВА ЧИСЛО ПОЧТИ ПОЛОВИНАТА СА ВДОВИЦИ,! НИМА ТЕХНИТЕ ДОХОДИ СА НОРМАЛНИ? ТОВА Е ПЪРВИЯТ ЕТАП ОТ КУПУВАНЕТО НА НЕГРАМОТНИЯ ЕЛЕКТОРАТ, КОЙТО ГЛАСУВА ПОД СТРОЙ, И ЗНАЕ САМО ЦИФРАТА, НА КОЯТО ТРЯБВА ДА ПОСТАВИ ХИКСА! ВТОРИЯ ЕТАП ЩЕ БЪДЕ С ПО 50-100 ЛЕВА НА ГЛАВА! А МОЖЕ И ПОВЕЧЕ! НАЛИ НАСКОРО БЕШЕ ОТКРАДНАТ ПАК ЕДИН КОЛЕКТОРСКИ АВТОМОБИЛ С НЯКОЛКО МИЛИОНА ЛЕВА! ТЕ СА ЗА КУПУВАНЕ НА СЪЩАТА КАСТА! И ПОНЕЖЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ГЛАСУВАТ, ИЛИ ГЛАСУВАТ С ОТВРАЩЕНИЕ, НО 15% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС, ТЕЗИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПОД СТРОЙ И ЕТО ТИ ПАК ГЕРБ И ДПС НА ПЪРВО И ВТОРО МЯСТО! СЛЕД ШЕСТ МЕСЕЦА, ПАК ИЗБОРИ! ЗА НАША СМЕТКА!

Откажи