Голяма промяна с данъците и таксите! Решението

Какво предоставя новият вид плащане

Голяма промяна с данъците и таксите! Решението | StandartNews.com

Много важна промяна, свързана с плащанията по данъците и таксите на хората.

Местните данъци и такси могат да бъдат плащани по електронен път централизирано през портала за услуги на Министерството на електронното управление (МЕУ) – www.eGov.bg.

Услугата предоставя възможност за заплащане на задължения от физически и юридически лица към почти всички общини в страната без допълнителни такси и комисионни. Тя може да бъде заявена тук.

Гражданите и бизнесът могат да направят справка за своите задължения в реално време, като входът в Единния портал за достъп до електронни административни услуги на МЕУ става чрез първоначална регистрация с едно от следните средства за идентификация: квалифициран електронен подпис (КЕП), мобилен КЕП, ПИК на НАП или НОИ.

Услугата предлага множество предимства както за постоянно живеещи у нас, така и за българските граждани, установени в чужбина. С една транзакция може да се заплаща едно или няколко задължения, като плащането може да бъде направено с дебитни или кредитни карти, издадени в България и чужбина.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи