Голяма изненада от времето! Ето как да се облечете утре

Внимавайте сутринта и след залез слънце

Голяма изненада от времето! Ето как да се облечете утре | StandartNews.com

Поредна голяма изненада ни поднася времето утре. Ще е необичайно топло за ноември. Затова не се навличайте с много дрехи. Но рано сутринта и след залез слънце рязко ще застудее. Така че топла връхна дреха ще ви е нужна под ръка. Разликата в температурите през деня ще е повече от 20 градуса.

През нощта ще бъде предимно ясно, но в източните райони и на места по поречията, и в котловините ще се образува ниска облачност или мъгла. Ще бъде почти тихо. Минималните температури ще са между 6° и 11°, по-високи по Черноморието; в София - около 7°. Утре ще е предимно слънчево. В сутрешните часове главно в източните райони ще бъде мъгливо. Около обяд облачността от запад ще започне да се увеличава, ще е предимно висока. Вечерта над Северозападна България облачността ще се вплътни и още преди полунощ на места там ще превали. Ще духа слаб южен вятър. Максималните температури ще са между 22° и 27°.

В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 18°, на 2000 метра - около 12°.

Над Черноморието в сутрешните часове ще има ниска облачност или мъгла. До обяд мъглите ще се разсеят, облачността ще се разкъса и намалее и до края на деня ще бъде слънчево. Ще духа слаб, в северните райони - до умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 19° и 23°.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай