Голият катерач на Витоша във вихъра на протеста

Обяви се за бит по време на конференцията на ГЕРБ

Голият катерач на Витоша във вихъра на протеста | StandartNews.com

Голият катерач на Витоша се оказа във вихъра на протестите срещу правителството и в центъра на разправиите по време на извънредната конференция на ГЕРБ. Кирил Радев се обяви за един от битите по време на форума на управляващата партия.

ВИЖ ОЩЕ: За песимизма и оптимизма на Радеви

„Жена със синьо сако се намесва при случаите на насилие при Полина Паунова, Генка Шикерова, Нестор Арсенов и при мен. Има и поне един друг господин с подобно облекло на събитието“, написа  Радев във фейсбук. И продължи: „Коя е тази жена? Дали тя е служител на НСО? Дали тя е служител на охранителната фирма? Защо биячите, които ГЕРБ твърдят, че са платени, следват нейните инструкции?“

Биографията на Радев обаче показва, че той изобщо не иска да сваля властта, а да е част от нея, особено ако се ръководи от Бойко Борисов. Преди години Радев е бил стажант в Министерски съвет. Той блесна по време на втория кабинет на Бойко Борисов, когато сам лансира кандидатурата си за шеф на Държавната агенция за българите в чужбина и събира петиция в своя полза, пише ПИК, цитирайки "Трибюн".

Кирил Радев влезе във всички медии в първия ден на 2019 г., като се качи на Черни връх почти гол на 31 декември вечерта. В онзи момент той едва не издъхна.

„Тръгнах само по шорти и зимни планински обувки с грайфер, а в спортна раница носех доста неща, с които да се облека по-късно. Въпреки че беше до една степен предизвикателно, в изкачването ми до Черни връх нямаше нищо извънредно. То е в рамките на обичайния ми тренировъчен режим“, обясни тогава той. Тогава виновни за поетия от него риск се оказаха хижарите, които бяха отстранени.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай