Ген.Мутафчийски: Да си върнем "старото"!

Емоционално новогодишно обръщение

Ген.Мутафчийски: Да си върнем "старото"! | StandartNews.com

Емоциолнално обръщение направи в новогодишната нощ началникът на ВМА и член на Националния оперативен щаб ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.

На колегите си и техните семейства от болницата генералът пожела да си върнем „старото“ - спокойствието, прегръдката и целувката с нашите деца и близки.

Ето цялото обръщение:

ПОСРЕЩАМЕ 2021 ГОДИНА ИЗПЪЛНЕНИ С НАДЕЖДА!

Броени часове остават до началото на 2021 година.

Посрещаме я с традиционната равносметка, обещания и планове, но и с надежда. Надежда, че всичко, което преживяхме през настоящата пандемична година, ще остане в миналото. А ехото от подвизите на 

българските медици ще отеква поколения напред.

Колеги, вие сте героите на годината. Извоювахте го с вашата жертвоготовност и себеотрицание, вяра и професионализъм, с непоколебимия български дух и силна жажда да помагате - давайки надежда на обезнадеждения!

Защото надеждата е умението да гледаме на бъдещето с вяра, дава кураж и мотивира, усилва нашата борбеност и оптимизъм заедно през новата година да си върнем „старото” – спокойствието, прегръдката и целувката с нашите деца и близки.

Колеги, благодаря ви за всички усилия, които положихте през тази тежка година. Горд съм, че останахме екип и затвърдихме лидерските позиции на ВМА. Вярвам, че и занапред ще бъдем пример за отговорност, хуманност и човечност.

Пожелавам – на вас и вашите семейства, много здрава, щастлива и успешна нова година!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай