Гадателката на Берлускони с нови разкрития

Теодора Стефанова с първи думи за кончината на експремиера на Италия

Гадателката на Берлускони с нови разкрития | StandartNews.com

Теодора Стефанова, позната като гадателката на Берлускони, коментира за първи път смъртта на експремиерът на Италия.

"В шок съм! Берлускони е много специален човек за мен в личен и професионален план, част от живота ми, много добър приятел", не скри скръбта си Стефанова. Теодора подчерта, че "благодари на Господ, че е имала щастието и късмета да познава такъв уникален човек".

Персоналната ясновидка на покойния лидер на "Форца Италия" добави, че "това е един много тъжен ден". "Отиде си една историческа личност. Да, Берлсукони ще остане завинаги в нашите души и сърца, но сме покрусени", каза още тя.

По думите й смъртта на Берлускони не е била неочаквана, но "никой не е вярвал, че това ще се случи толкова скоро". "Силвио успя да се пребори, направи и невъзможното да надвие първите етапи на левкемията, но онова, което му се случи, определено влоши състоянието му. Тръгна на химиотерапия и нямаше как да се овладее болестта, въпреки че се приложи най-модерното лечение", разказа за изданието персоналната гадателка на най-известния политик на Ботуша.

Теодора Стефанова довери, че именно Берлускони е "виновникът" за нейната суперуспешна кариера в Италия. Благодарение на него тя тръгва с "летящ старт", след като той лично я кани в своето тв шоу. "Това, което Силвио направи за мен, е безценно. Той много често се допитваше до мен за най-важните събития в живота си", разкрива нашенката.

Гадателката помни и кое е последното предсказание, което е направила за Силвио Берлускони. "Дадоха ми да говоря лично с него по телефона в болницата. Силвио ми благодари за съветите за неговите съдебни дела и преследвания и най-накрая възтържествува правдата. Той беше обвинен без никакви основания, напълно безпочвено за девойките, за къщите,за медиите, преследваха го по политическа линия... Оправдаха го съвсем наскоро по всички обвинения, но той си остана най-преследваният човек на планетата", убедена е Стефанова.

"Наказаха го с принудителен труд в старчески дом, което беше най-унизителното за него. Но той се изправи и каза, че това не го плаши. Беше много борбен и справедлив. Всичко при него беше справедливост. И при неговата майка - Роза, основното беше чувството за справедливост", допълни топ ясновидката.

"Тя ме заведе за първи път при него и стана причина да се запознаем", разкри за столичен всекидневник старозагорчанката. "С Роза Берлускони пък се запознах покрай наша обща приятелка, която беше леля на Бетино Кракси. Те идваха при нея да си пият аперитива следобедно време, аз чистех къщата там и се запознахме. Първо ни събра прегръдката, симпатиите, направих й консултации и от мига, в който тя чу нещата, разказа за мен на своите любими хора и, разбира се, на сина си", върна лентата назад Теодора Стефанова.

Жената, която цели 30 години предсказваше събитията в личния живот и политическата и бизнес кариера на бившия италиански премиер, категорично отрече слуховете, че малко преди кончината си Берлускони й е завещал милиони. "Нищо материално не ми е оставил! Кощунство е да се говори за такива неща в тъжен ден като този! Завещал ми е само едно - чувството за справедливост. Да защитавам принципите си. Да служа на хората от душа и сърце", огласи духовните завети на своя ВИП клиент и приятел неговата гадателка.

Теодора Стефанова сподели още, че ще застане на опашка, за да изчака реда си да се прости с покойния италиански политик. "Искам да си взема последно сбогом с него, без да използвам привилегии", зарече се хай ясновидката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай