Фандъкова махнала Чобанов заради...баня

Кметът даде обяснение за рокадата

Фандъкова махнала Чобанов заради...баня | StandartNews.com

"Благодаря на д-р Чобанов за приноса към сферите, които работи в София, особено в археологията. Но в същото време под негово ръководство се забавиха други проекти - чувствително се забави реставрацията на банята "Овча купел".

ВИЖ ОЩЕ: Фандъкова уволни Тодор Чобанов

Наложи се отново да се прекрати тази процедура и сега трябва да се обявява наново. Това разбира се забавя всичко, трябва да се работи по-активно и динамично.

Прекрасен млад човек, който има бъдеще в науката". Това коментира кметът на София Йорданка Фандъкова по повод освобождаването на Чобанов от зам.кметския пост.

Кметът обясни, че няма финансови загуби при забавянето на проекта. "Този проект е спечелен отдавна. Всеки има обяснение, но хората не искат да слушат обяснения, а да виждат резултати. Резултати искам да виждам и аз", каза още градоначалникът.

Градоначалникът сподели, че име идеи кой да замести Чобанов на поста.

Ще избира сред хора, които са доказали своята активност и креативност.

"Сами знаете колко се инвестира в сферите на образованието, културата, спорта и всичко това трябва да стане по-видимо, за да може да привлича хората в тези дейности.

Живеем в трудно време и това, което може да ни повдигне духа са културата, образованието и спорта. Именно заради това толкова сериозно инвестираме в тези дейности", обясни Фандъкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай