Ето къде са тапите по "Тракия", които ще стъжнят живота на шофьорите

Къде ограничават движението

Ето къде са тапите по "Тракия", които ще стъжнят живота на шофьорите | StandartNews.com

Затваряне на платна по магистрала "Тракия" ще стъжнят живота на шофьорите. 

Движението в участъка между 66-ти и 69-ти км ще бъде двупосочно от 22 април в платното за София за неотложен ремонт на дилатационни фуги. Това съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

Преминаването в платното за Бургас се ограничава от 11:00 ч. в събота.

Ремонтните работи са наложителни, за да се осигури безопасното пътуване в отсечката. Ограничението в движението в района на съоръжението ще продължи и при предстоящите почивни дни около 1 май и 6 май - Гергьовден.Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената пътна сигнализация, предупреждават от АПИ.

В събота (22 април) между 8:00 ч. и 14:00 ч. се ограничава движението за тежкотоварни автомобили над 12 т в участъка от 5-ия до 23-ия км на автомагистрала „Тракия“ в посока Бургас.За тежкотоварния трафик е осигурен обходен маршрут по първокласния път София – Пловдив.

В момента движението по мостовото съоръжение при 20-ия км в посока Бургас се осъществява само в изпреварващата лента, припомнят от АПИ. Съоръжението се нуждае от авариен ремонт и трафикът е ограничен в активната и аварийната лента за извършването на подготвителни работи за предстоящия ремонт на пътната плоча. 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай