Екшън: Битка за шезлонги и арест по време на симфоничен концерт

Софиянка ругае и обижда на расова основа германци, изведоха я от остров Света Анастасия

Екшън: Битка за шезлонги и арест по време на симфоничен концерт | StandartNews.com

Среднощен екшън на остров „Св. Анастасия“! Униформени акостираха извънредно, последва арест.

Екшънът се разигра встрани от масовото културно събитие на което присъстваха политици и дипломати.

 Катерът „Надежда“ на ИА „Морска администрация“, който се ползва при извънредни ситуации в акваторията на Бургас, акостира в събота вечерта около 20:30 часа на остров „Св. Анастасия“ след подаден сигнал на телефон 112 за възникнал инцидент, пише Флагман.бг.

По това време от други два туристически кораба на най-популярната дестинация в региона били слезли около 100 пасажери между, които областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова, дипломатически лица, национални и местни политици, културтрегери от цялата страна. Те били на острова, за да уважат спектакъл на Симфоничния оркестър на Бургаската опера.Гостите дори не усетили как полицията се справи с крайно неприятен инцидент, предизвикан от настанена в луксозния апартамент на острова софиянка. Тя била арестувана и отведена с белезници на катер „Надежда“, след като е налетяла на бой срещу чужди граждани на малкото плажче при самия пристан.

Арестувана е агресивна столичанка, която обидила на расова основа и опитала да бие чужди туристи

За тези пет шезлонга е воювала 43-годишната В.А. – много пияна и агресивна

Около 19:30 часа в събота 44-годишната столичанка В.А. слязла по бански при релаксиращите петима чужденци от Германия и започнала да ги напада на расова основа, псувайки и сочейки с крайно неприлични жестове.Грабнала хавлиите от шезлонгите и крещяла, че районът й принадлежи, тъй като била редовна посетителка на острова. Поведението й било такова, че се наложило веднага да се повика полиция чрез телефон 112. Причината била, че В.А. била бивша спортистка, добре сложена, а и тази вечер била прекалено превъзбудена заради изпита преди това цяла бутилка джин.Флагман.бг засне част от впечатляващата за културата ни вечер, както и даването на показанията на три от германските жертви, за които бе повикан и професионален преводач.В.А. била изведена по най-деликатния начин от острова, така че никой от гостите не разбра за огромния проблем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай