Две нови изненади от времето! Редуват се през часове

Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток

Две нови изненади от времето! Редуват се през часове | StandartNews.com

Две нови изненади ни поднася времето. Ще се редуват през часове. Сутринта дойде с мъгли и ниска слоеста облачност, което трябва да направи шофьорите особено внимателни. С разгръщането на деня обаче тя ще се вдигне, а температурите ще се повишат.

В неделя преди обяд на места в Южна България все още ще има мъгла или ниска слоеста облачност, но видимостта ще се подобрява, облачността ще се разкъсва и след обяд над цялата страна ще е предимно слънчево, сочи прогнозата на НИМХ.

Ще духа до умерен вятър от юг-югоизток и с него дневните температури ще се повишат, максималните ще са между 13° и 18°, в София - около 14°.

Над планините ще бъде предимно слънчево, но ветровито. Ще духа умерен югозападен, по високите и открити части - силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра - около 1°.

Сутринта на места по Черноморието видимостта ще бъде намалена. През деня ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са между 9° и 12°, малко по-високи от температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 6 ч. и 47 мин. и залязва в 18 ч. и 27 мин. Продължителността на деня е 11 ч. и 40 мин. Луната в София изгрява в 8 ч. и 9 мин. и залязва в 18 ч. и 31 мин. Фаза на луната: новолуние.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Илия
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи