Драмата. Близките на Мира Добрева още са в потрес

Трудно могат да се отърсят от изживяното

Драмата. Близките на Мира Добрева още са в потрес | StandartNews.com

Драмата с живота на Мира Добрева приключи с хепиенд, но не е било съвсем така за близките й, които изживяха тежки мигове.

Мира Добрева определено е благословена, след като мина през голямо изпитание и борба за живота си, а това, което се случва към този момент с нея, със сигурност кара близките й да си поемат дъх след преживения ужас, пише Шоу Блиц.

Популярната ни журналистка претърпя спешна операция на корема в "Пирогов", след която бе поставена в медикаментозна кома. Животът й е бил в опасност, а това, което споделя дъщеря й Лора, няма да остави равнодушен никого.

Впоследствие дъщеря й Лора призна, че Мира е направила остър перитонит след изкачване до Рилските езера. Към днешна дата би трябвало да си е вече у дома под непрестанните грижи на семейството си.

Новината за състоянието й предизвика за минути вълна от съпричастност в социалните мрежи, където почитателите на Мира Добрева изживяха истински ужас, докато стане ясно, че тя е минала през критичните моменти и се е преборила за живота си.

"Ще се оправим, благодаря на всички съпричастни с болката ни хора", сподели още дъщерята на журналистката, която първа съобщи за състоянието й в страницата й във фейсбук. А малко преди това написа с много емоция: "Мам, роди се отново! Живееш втори живот"

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай